Helgen börjar nu

Jag arbetar mindre nu på helgen. Det är skönt. Jag börjar arbeta 12 och slutar 5. Det är bra.
Idag fick jag ett brev från min bror. Jag hade fått för mig att han hade dött i kriget, men det hade han inte.
Han skrev att han bodde i en lägenhet i italien nu. Skönt för honom. Han är bara min halvbror, eftersom att hans pappa inte var en våldtäktsman, utan min mammas egentliga man. Min bror heter Abohasan Aliba och är 7 år äldre än mig.
Min kompis har fått sparken från sitt arbete nu. Vi får klara oss på min lön. Det blir alltså ingen ny lägenhet för mig, tyvärr, men jag kan inte svika honom nu. Han som har gjort allt för mig. Mina besparningar får gå till hyran nu den här månaden. När de  pengarna tar slut vet jag inte vad vi ska göra, för min månadslön räcker inte för lägenhetens hyra.
Men det kommer nog ordna sig, som vanligt.

En dag i stan

Idag var jag på Fältöversten. Jag tänkte äte på en sushibar, men det blev för dyrt. Jag tog en Cheeseburger på McDonald's istället. Senare när jag åkte till Plattan var det en kille som skulle sälja hasch till mig. Han hade det i en stor väska som han hade hängt runt armen. På vägen hem stannade jag vid Fältöversten igen och köpte GTA San Andreas. Här är en bild på när jag spelar det på min kompis dator(som jag oxå skriver den här bloggen med).
Här hoppar jag på min cykel.

Det har börjat gå sämre för "Hasses Tobak". Igår frågade en tant mig om jag hette Hasse på riktigt, hon syftade på mitt utseedne. Jag svarade såkart:
"Varför skulle jag döpa min kiosk till "Hasses Tobak" om jag inte hette Hasse?".
Hon genom skådade mig nästan där. Läskigt.
Känns som att du behöver höra nåt positivt oxå, Homie...
Jag har köpt in nytt godis till min kiosk som jag tror kommer att bli en jätte succe. Tyvärr behövde jag spendera mycket pengar för att köpa det. 3000 spänn och jag som behöver alla pengar jag kan få. Men jag tror det kommer lösa sig.
Det brukar det göra för mig, på nåt sätt. Här är en bild på "Hasses Tobak".
Min lilla tobaksaffär.

Det är jag som är Achmed Aliba

Mitt liv är otroligt jobbigt.
Jag är en invandrare från iran och har fått uppehållstillstånd. Jag gömmer mig i min kompis lägenhet.
Jag har bott här i sverige i 14 år och har lärt mig svenska ganska bra. Jag har en kiosk som heter Hasses Tobak.
Jag döpte den till Hasses Tobak efter som att jag hört att svenskar blir lugnare och mer samarbetsvilliga om jag hette ett svenne namn istället. Jag, eller min kompis då, bor i Rinkeby. Lägenheten är risig, men jag är glad för att bara få stanna.
Min kiosk ligger i Tensta, men jag tar bussen. Ibland försöker jag planka, trots att jag är 33 år och alltså borde vara mogen.
Alah vet att jag gör det för att jag inte har råd och inte för att är elak människa, för det är jag inte. Världen verkar hata mig.
Min mor dog i kriget för några år sedan och min far vet jag inte var han är eller vad han heter, för jag uppstod av en våldtäkt.
Min far var en amerikansk soldat.
Vilken tur att polaren har en dator så att jag kan skriva om mina problem.
Han har också pröjsat för mina lektioner i svenska och de var dyra, 18.000 för ett år och 3 gånger i veckan.
Jag är otroligt lycklig att jag har en kompis som han.
 

detta är min blogg

Hoppas du gillar den.

RSS 2.0