Köpte en ny mobil

Hasses tobak rullar på. Kidsen älskar mitt godis som jag säljer för 4.90/hektot! Funderar på att börja hyra ut filmer eller nåt! Köpte en mobil för pengarna som blev över efter skatten och hyran för kiosken. Mobilen är en Sony Ericson w890. Den har kamera bluetooth och musikspelare! Tog en bild av mig själv med den!
Jag stavas med ch och inte bara h!

Snart är lägenheten min!

Det är nu bestämt! Jag flyttar till Sollentuna! Kompisen sa att jag ska föja mina egna drömmar och att han skulla klara sig, för han har tydligen ansökt om ett nytt jobb på ICA. Flyttar dit nån gång nästa vecka. Han, snubben som säljer den, ville göra affären snabb, för han ska själv flytta till Mälarhöjden

Lite om lägenheten jag funderar på :P

Det är en lagom stor 2:a i Sollentuna på 45 kvadratmeter. Renoverat 1992 och ser jävligt fin ut. Jag har ju som sagt börjat dra in lite vinst (troligen eftersom att ekonomin håller på att förbättrats) och har kollat in lite ikea möbler.
Tänker köpa 1 soffa, 1 säng, 1 bord, 2 stolar och en matta. Ska köpa en begagnad samsung TV och en Packard Bell dator. Båda 2 är ganska gamla, men det är helt okej. Ska skaffa bredband också, såklart, så att jag kan fortsätta skriva på bloggen. När ni läser det här inlägget ni säkert tycker allt kommer att bli bra för mig till slut, men det finns ett problem. Ni minns väl min kompis jag berättat om? Han som pröjsade svenska lektioner och allt till mig! Ska jag verkligen flytta ifån honom?!

Tack!

Jag vill tacka Frida, Emma och Anders! Ni har gett mig hopp nog för att fortsätta med min blogg :D :D :D

I'm back!

Tjenare allihopa! Jag är tillbaks igen, trodde ingen läste min blogg, men jag har ju fått kommentarer! Jag glad att bo i sverige med alla schyssta svennar! Börjar gå bättre för Hasses Tobak! Min kompis har fått ett nytt jobb och har råd med att betala sin lägenhet själv nu, så jag har börjat spana in en lägenhet i sollentuna. :D

RSS 2.0